Home2020-12-13T18:46:22+00:00

Welkom op de website van Stichting Bridge the Gap.

Missie
De behandeling van de allerarmste kinderen in Laos met schisis of NOMA en het verbeteren van de gezondheidszorg en de scholing van artsen en tandartsen.

Doelstelling
Het verlenen van technische en materiële ondersteuning ten behoeve van operatie en behandeling van schisis-patiënten en overlevenden van NOMA, de training en nascholing van artsen en tandartsen.

De volgende missie die zou plaatsvinden van 15 tm 30 januari 2021 kan  helaas niet doorgaan doordat de Covidpandemie ons verhindert af te reizen naar Laos.

Wij hopen dat wij volgend jaar weer een normale missie kunnen uitvoeren. Ondertussen blijft het contact met de collegae in het Mahosot ziekenhuis onverminderd bestaan en vragen zij regelmatig hulp en steun op afstand voor problemen en moeilijkheden die zij tegenkomen bij moeilijke operaties.

De laatste missie was van  11 tm 24 januari 2020.

Klik hier als u een donatie wilt doen.

De teamleden van Stichting Bridge the Gap zijn:

Dr. Peter Don Griot (Plastische chirurgie)
Drs. Jan Maerten Smit (Plastische chirurgie)
Dr. Mark-Bram Bouman (Plastische chirurgie)
Dr. Just de Mol van Otterloo (Kaakchirurgie)
Drs. Jitske Nolte, (Kaakchirurgie)
Drs. Leander Dubois (Kaakchirurgie)
Prof. Dr. Bram Tuinzing (Kaakchirurgie)
Drs. Peter Broere (Anesthesiologie)
Drs. Tony Touray (Anesthesiologie)
Drs. Henk Schotte (Tandheelkunde)
Drs. Sjobbe Besseling (Tandheelkunde)